Remonttipalvelut - Turku ja Turun seutu

Huoneistoremontti, keittiöremontti, kylpyhuone- ja saunaremontti, tapetoinnit, maalaustyöt sekä monet muut remonttipalvelut tarpeesi mukaan

Kun koti kaipaa vanhan remontointia ja uuden asennusta, soita minulle! Toteutan kaikki remonttityöt, joilla päivität kotisi uuteen uskoon. Niin lattiat, seinät kuin katotkin saavat käsissäni uuden ilmeen.

Koska remonttikohteita ja -tarpeita on erilaisia, remontti toteutetaan aina yksilöllisesti sinun makusi mukaan, haluamallasi kokonaisuudella - aina pienistä pintatöistä perusteellisiin uudistuksiin.

Ota yhteyttä! Toteutetaan yhdessä haaveidesi remontti!

Huoneistoremontti - maalausta ja tapetointia

Jätä huoneistoremontti ammattilaisen hoidettavaksi ja keskity rauhassa muihin mieleisiisi puuhiin. Huoneistoremontissa uusin tarpeen mukaan kaikki pinnat lattiasta kattoon. Valitse mieleisesi maalit ja tapetit tilojen tunnelman mukaan - toteutan toiveidesi mukaisen lopputuloksen huolellisista pohja- ja tasoitetöistä pintamaalaukseen sekä listoituksiin saakka. Saat kodillesi tyylikkään muodonmuutoksen käden käänteessä.

Keittiöremontti - uusi keittiö sinun käyttötapojesi mukaan

Keittiön on tarkoitus palvella sinua sen mukaan, kuinka paljon keittiössäsi viihdyt. Jos olet innokas ruoanvalmistaja, remontissa kannattaa panostaa kestäviin kalusteisiin, ergonomisiin työtasoihin ja kokonaisuuden helppokäyttöisyyteen. Keittiön tulee toimia myös vähemmän keittiössä viihtyvän eduksi.

Keittiöremontissa voidaan vaihtaa vanhat kalusteet ja työtasot uusiin sekä maalata, tapetoida tai laatoittaa pinnat. Valittavanasi on mitä monipuolisempia vaihtoehtoja kauniista kaapistoista, vetimistä, laatoista, hanoista ja työskentelytasoista, joilla saat täysin uuden, toimivamman keittiön.

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Haaveiletko rentouttavasta saunasta, jossa istut uusilla, mukavilla lauteilla, uuden kiukaan pehmeissä löylyissä? Kaipaatko kylpytiloihin moderneja kalusteita, hanoja tai kauniita kylpylaattoja? Tilaa remontti Ruskon Remonttiavulta! Teen vanhojen kalusteiden sekä laattojen purkutyöt ja asennan tilalle uutta makusi mukaisella tyylillä ja materiaaleilla. Saat onnistuneen kokonaisuuden, jossa rentoudut päivien päätteeksi ja toimit helposti kiireenkin keskellä.

Muu kodin remontti mielessä?

Ota yhteyttä ja kerro, millaisen kodin muutoksen haluaisit. Älä tyydy vain haaveilemaan unelmiesi kodista - tee siitä totta. Ruskon Remonttiapu kuuntelee toiveitasi ja järjestää tarvittavat materiaalit aina varsinaisia remonttitöitä myöden, joilla pääset lähemmäksi viihtyisämpiä hetkiä kotioloissa. Kotisi on panostamisen arvoinen kohde, myös sen arvon säilymistä ajatellen.