Uudisrakentaminen - Turku ja lähikunnat

Terassit, aidat, portaat ja muut kirvesmiestyöt - monipuolista uudisrakentamista ja korjaustöitä

Ruskon Remonttiapu palvelee, kun tarvitset viihtyisää tarassia, uutta aitaa tai tukevia portaita. Saat käsistäni myös autokatokset, pihavarastot ja leikkimökit - kaiken, millä parannat jokaisen asukkaan asumisviihtyisyyttä ja pihasi toiminnallisuutta. Kun tontille on luotu fiksuja rakennusratkaisuja, on pihamaalla mukava viettää kauniita kesäpäiviä ja viileneviä syysiltoja.

Uudisrakentamista asiakaslähtöisesti ja laadukkaasti

Onnistunut uudisrakentaminen lähtee liikkeelle sinun toivestasi. Mitä rakentamiselta haluat ja miten tonttisi voisi palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Pyydä minut vierailemaan tontillesi, niin voimme yhdessä suunnitella tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Kokeneena kirvesmiehenä olen tottunut työstämään puusta mitä erilaisempia lopputuloksia. Ulkorakennukset, roskakatokset ja terassit toteutetaan käsissäni onnistuneesti, tonttisi kokonaisuuteen sopivina osina. Myös perheen pikkuväen iloksi olen rakentanut hiekkalaatikoita sekä mitä mielikuvituksellisempia majoja!

Työssä pidän huolen aina rakennusurakan loppuun saattamisesta sovitussa aikataulussa. Kysy myös korjausrakentamista tarpeesi mukaan.

Toteutan työt sekä urakkatyönä että tuntiveloituksella (35 euroa/tunti + ALV).

Ota yhteyttä - rakentamisen ammattilainen on palveluksessasi!

Muista kotitalousvähennys!

Kotien tai vapaa-ajan asuntojen kunnossapito- ja perusparannustöistä saa kotitalousvähennyksen. Lue lisää vero.fi-sivuilta!